forbeholdt retten om å være trøtt

ja for det er nemlig forbeholdt småbarnsmødre som jeg har forstått.

Jeg har selv tre små barn men flere ganger da jeg har snakket med venniner som ikke har barn å de gjerne har uttrykt ønske om mer søvn.. så kommer kjappt kommentaren fra de " men jeg skal jo ikke klage du har jo tre barn"

så hva er greia mødre? ja det kan være slitsomt med perioder uten søvn. uten å ha mulighet til å hvile når en er syk osv...

men klarer dere faktisk IKKE huske at dere var slitne FØR dere fikk barn?

 

er så LEI av å få den "jeg skal jo ikke klage."

som om jeg alltid har det fælest fordi jeg har barn? 

 

neida vi klager kanskje litt mye av og til, alle og enhver. men er godt å blåse ut litt til venniner om hvordan man har det. og alle har virkelig lov å føle akkuratt slik de gjør. jeg kunne og være sliten før jeg fikk barn. men klart på en helt annen måte nå en da. men fremdeles kunne jeg være trøtt, overarbeidet, sliten og syk før ungene kom til verden. 

Jeg forstår jo at denne "jeg skal ikke klage du har jo barn" kommer fra en plass. å den kommer garantert fra folk som har sagt "bare vent til du får barn, da skal du få kjenne hvordan det er" 

lett setning og si men kan fort merkes på kroppen på en helt feil måte av mottaker! kanskje vi må prøve å tenke oss litt om før vi blåser ut hvordan andre skal tenke og føle. 

så til alle barnløse der ute. dere har fullt lov å være slitne dere og!!  jeg skal vertfall prøve å unngå setning "bare vent til du får barn" 

ønsker alle en fin dag :) 

#husmor #hverdag #sliten #trett 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits